Mire jó a diáktanácsadás?

Kedves Hallgatónk, gratulálunk a sikeres felvételidhez!

Egy nagy fordulóponthoz érkeztél életedben. Nemcsak a fizikai környezeted változik meg szeptembertől azzal, hogy egyetemista lettél, hanem ez a változás életed más területére is újdonságokat hoz majd számodra. Az egyetemen más lesz a teljesítés, a struktúra, a szabadság foka, új szerepbe fogsz belecsöppenni, új társak várnak rád.

Ebben az új kihívásban előfordulhat, hogy az ember eleinte nehezebben igazodik el, sok kérdésre keresi a választ. Mindez természetes, mert ahogyan a környezeted változik, úgy te is változhatsz. Új tanáraid lesznek, a megnövekedett információ befogadása és alkalmazása a gyakorlatban új képességeket vár el tőled. Talán nem meglepő dolog, hogy ebben az új környezetben az ember hirtelen nehezebben igazodik el, mégis fontos tudnod, hogy az egyetemista évek kezdetétől a végéig számíthatsz ránk.

A diáktanácsadás minden Informatikai Karhoz tartozó hallgató számára egy egyénre szabott lehetőség, ahol te vagy a középpontban, ez a hely, ami Érted működik. Nyugodtan fordulj hozzánk, mind tanulmányi, mind magánéleti kérdéseiddel, mert mi azért vagyunk, hogy ezekben a segítségedre legyünk. Az egyéni tanácsadás alatt új nézőpontokat kaphatsz ahhoz, hogy elégedettebb lehess magaddal vagy sikeresebb a tanulmányaidban. Közösen térképezzük fel azt, hogy miben fejlődhetnél leginkább, legyen szó az életvezetés (időgazdálkodás, halogatás), a magánélet (család vagy párkapcsolat) vagy akár tanulás területéről.

Bejelentkezéshez írj nekünk egy emailt a diaktanacsadas@inf.elte.hu-ra és egy időpontegyeztetés után találkozhatunk.

A félév során várunk szeretettel a különböző workshopjainkra és előadásokra, amiken olyan témákban tartunk ízelítőt, amely az ELTE-s hallgatókat érdekelheti. Ezekről információt a facebook oldalunkon találsz.

Szeretettel várunk!

Takács Rita, Csizovszky Ferenc, Hattinger Lili, Mihály Albert, Nagy Viktória, Pásztor-Nagy Anett, Berta Fanni, Makai Szilvia, Szládovics Levente Gellért, Várnai-Ihász Julianna és Gogibedasvili Anna (Szombathely)

diáktanácsadó pszichológusok