Érint ez engem?
Igen, ha

  • első éves vagy,  és nappali tagozatos programtervező informatikus alapképzésen (BSc) kezdesz Budapesten
    vagy
  • első éves vagy, és nappali tagozatos programtervező informatikus vagy gépészmérnök alapképzésen (BSc, akár duális akár nem duális rendszerben) kezdesz Szombathelyen.
  • első éves vagy informatika tanár szakon, és szívesen felvennél szabadon választható kurzusként egy olyan tárgyat, ami segíti egyetemi tanulmányaid elindulását, csoporttársaiddal való megismerkedésedet


Mi ez?

Az első kötelező órád, ahol személyesen meg kell jelenned és aktívan részt venned 🙂

A kurzusról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Mikor és hol?

Első alkalom (Vigyázz, a két campus ütemezése eltér! Írd fel a naptáradba a sajátodat!)

Budapest BSc2021.08.31. (kedd), 12.30-17.30, helyszín: ELTE Lágymányosi Campus Déli Épület, a pontos teremszámot a Neptun rendszeren belül kiküldött üzenetben küldjük meg a regisztrációs hét hétfőjéig, s az első tréningalkalom előtt 12.00-től a Déli épület északi és nyugati bejáratainál személyesen is segítjük a tájékozódást.
                      tanár szak2021.08.31. (kedd), 16.00-18.30, helyszín: ELTE Lágymányosi Campus Déli Épület, a pontos teremszámot a Neptun rendszeren belül kiküldött üzenetben küldjük meg a regisztrációs hét hétfőjéig, s az első tréningalkalom előtt 15.30-tól a Déli épület északi és nyugati bejáratainál személyesen is segítjük a tájékozódást.

Szombathely2021.08.31. (kedd), 8:30-12:00, gyülekező: 8:15-8:30 között gyülekező az aulában, 9700 Szombathely Károlyi Gáspár tér 4, könyvtár előtti lépcsős ülőknél (B épület)

A 2021. őszi tréningalkalmak időpontjait ide kattintva éred el.

Mi fog történni?
Interaktív csoportos órán fogsz részt venni, amit képzett trénerek tartanak.
Az egyetem sok változást, új helyzetet hoz majd az életedben. Új lesz a fizikai környezet, új emberek között és új szerepekben fogod találni magad, új dolgokat és új módon kell tanulnod. Az új tanárok, újfajta feladatok, a megnövekedett mennyiségű információ befogadása és gyakorlatban való alkalmazása új képességeket is vár el tőled. Így úgy gondoltuk, segítjük az új környezetben való eligazodást egy tréninggel a félév elején, ahol lehetőséged lesz beszélgetni és tanulni ezekről az új követelményekről, tippeket kapni ezekhez az új készségekhez.
Ha részletesebben is érdekel a tantárgy tematikája, itt megtalálod.

Hogyan készüljek?
Gyere el! 🙂

Az órák kötelezőek, kredit jár a kurzusért, ezért minden alkalommal névsort is vezetünk!
Nem kell semmit hoznod magaddal, csak a lelkesedésedet és kíváncsiságodat.

Tapasztalatokban gazdag egyetemi éveket kívánunk:
Takács Rita, Csizovszky Ferenc, Mihály Albert, Nagy Viktória, Pásztor-Nagy Anett, Rakovszky Dorina, és Gogibedasvili Anna (Szombathely)

diáktanácsadó pszichológusok