Hogyan jelentkezhetsz hozzánk?

Mivel fordulhatsz hozzánk?


Az ELTE Informatikai Kar Diáktámogató Központjának egyéni tanácsadás szolgáltatása ingyenesen elérhető minden hallgató számára.

Személyes formában az ELTE Lágymányosi Campusának déli épületében a 0.203, 0.727 és 2.402 szobákban van lehetőség tanácsadásra.


Rólunk mondták:

“Azért ajánlanám, mert előfordulhat, hogy nem látjuk a kiutat egy-egy kilátástalan helyzetből, vagy nem találjuk a megoldást egy-egy problémára és nagyon hasznos, amikor valaki segít rávezetni ezekre a dolgokra.”

 

“Ezzel a tanácsadással lehetőséget kaptam olyan lelki problémákról beszélni, amik más esetben, másokkal csak ritkán, vagy egyáltalán nem merülnek fel. Itt azonban nyíltan és őszintén tudtunk ezekről is beszélgetni. Ezen beszélgetések alkalmával egészen más módon fogalmazódnak meg a gondolatok, és legfőképp egyfajta bizonyosság-érzést ad az a tudat, hogy nemcsak valamiféle baráti együttérzés formájában beszélünk az adott problémáról, hanem szakértői segítő szándék és folyamatos visszajelzés mellett.

A tanácsadások alkalmával én személy szerint, új célokat nem tudtam megfogalmazni, de sokkal inkább megerősítést kaptam azokban a bizonytalan gondolatokban, amik végül majd egy határozott cél elérését segítik elő. A céljaim eddig is megvoltak, de éppen a bizonytalanságom miatt nem tudtam eldönteni azt, hogy jó úton haladok-e vagy sem.“