Hogyan jelentkezhetsz hozzánk?

Mivel fordulhatsz hozzánk?


Az online oktatás ideje alatt is az ELTE Informatikai Kar Diáktámogató Központjának egyéni tanácsadás szolgáltatása továbbra is elérhető számotokra online formában. Ennek felülete az ELTE Next Cloud (NC) rendszer (https://nc.elte.hu/, a felület lehetővé teszi, hogy az online tanácsadás folyamán is lehetővé tegyük a titoktartást és adataid bizalmas kezelését), mely caesaros azonosítóval – vagy a diáktanácsadó által küldött közvetlen linken keresztül – vehető igénybe, vagy a Microsoft Teams alkalmazás, melyre a belépés inf-es azonosítóval és annak jelszavával lehetséges (például: alma@inf.elte.hu).

A bejelentkezés menete továbbra is változatlan: e-mailben a diaktanacsadas@inf.elte.hu-n, vagy az alábbi kapcsolatfelvételi fülön: https://dtk.elte.hu/bejelentkezes/

A tanácsadóval egyeztetett időpontban a diáktanácsadó egy online beszélgetést fog kezdeményezni az NC rendszerén keresztül.

További felmerülő kérdések esetén keressetek minket bizalommal az elérhetőségeinken.

 

Rólunk mondták:

“Azért ajánlanám, mert előfordulhat, hogy nem látjuk a kiutat egy-egy kilátástalan helyzetből, vagy nem találjuk a megoldást egy-egy problémára és nagyon hasznos, amikor valaki segít rávezetni ezekre a dolgokra.”

 

“Ezzel a tanácsadással lehetőséget kaptam olyan lelki problémákról beszélni, amik más esetben, másokkal csak ritkán, vagy egyáltalán nem merülnek fel. Itt azonban nyíltan és őszintén tudtunk ezekről is beszélgetni. Ezen beszélgetések alkalmával egészen más módon fogalmazódnak meg a gondolatok, és legfőképp egyfajta bizonyosság-érzést ad az a tudat, hogy nemcsak valamiféle baráti együttérzés formájában beszélünk az adott problémáról, hanem szakértői segítő szándék és folyamatos visszajelzés mellett.

A tanácsadások alkalmával én személy szerint, új célokat nem tudtam megfogalmazni, de sokkal inkább megerősítést kaptam azokban a bizonytalan gondolatokban, amik végül majd egy határozott cél elérését segítik elő. A céljaim eddig is megvoltak, de éppen a bizonytalanságom miatt nem tudtam eldönteni azt, hogy jó úton haladok-e vagy sem.“