Az online – de akár az offline – oktatás világában szükségünk van bizonyos elektronikus eszközökre – laptop, mobiltelefon, stb. -, melyekkel a tanulmányainkban előrébb tudunk haladni, a beadandókat teljesíteni. Azonban megeshet, hogy elromlik, vagy alapból nem tudunk hozzájutni anyagi okokból a szükséges eszközökhöz.

Hallgatói ötlet alapján ehhez szeretnénk segítséget kínálni. Az ötlet, hogy sokaknak lehet otthon elfekvőben olyan eszköze, ami másnak anyagi okokból nem beszerezhető, de szüksége lenne rá. E két fél összekapcsolására szeretnénk felületet kínálni. Az eszközigénylő és eszközfelajánló között szeretnénk közvetíteni, megőrizni a névtelenséget a felek között (az igénylő és a felajánló kilétét csak a DTK fogja tudni).

Eszköz igénylése

Amennyiben Neked lenne szükséged eszközre, úgy a következő űrlapot töltsd ki ehhez. A megadott adatokat csak a Diáktámogató Központ munkatársa fogja látni, harmadik félnek nem továbbítja. A beérkező eszköz szükséglet alapján célzottan indítunk felhívást a hallgatók számára az eszköz felajánlása érdekében.

  A fenti űrlapon kívül más lehetőséged is van tanulmányaidhoz szükséges eszköz beszerzésére támogatást kapni, szociális alapon. Az ELTE IK HÖK-nél is pályázhatsz az egyetemi Rendkívüli szociális támogatás keretében, “Tanuláshoz szükséges eszköz javítása vagy beszerzése” kategóriában. A beérkezett pályázatok a félév során havonta kerülnek elbírálásra a Hallgatói Jóléti Bizottság által.


  Eszköz felajánlása

  Amennyiben eszközt ajánlanál föl a fenti célra, úgy a következő form kitöltésével tudod megtenni, mely szintén a DTK e-mail címére fog megérkezni. Felajánlásodra válaszolunk, s amennyiben a felajánlott eszközre érkezik igénylés, abban az esetben ismét jelentkezünk a megadott elérhetőségeden. A felajánlott eszközt nem hirdetjük, csak a beérkezett eszközigényekre reagálva kötjük össze a felajánlást az szükséglettel.
  Köszönjük felajánlásodat!

   Elektronikus eszköz szükséglet