Takács Rita, PhD
diáktanácsadó pszichológus
a Diáktámogató Központ vezetője

Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzéssel rendelkezik, tanulmányait (pszichológia Bsc, Msc, PhD) az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Az ELTE-IK Diáktanácsadó Központjának vezetője, mely pozícióban a DTK pszichológusainak koordinátora, szakmai vezetője, valamint a hallgatói lemorzsolódás megelőzésére dolgoz ki szakmai programokat. PhD kutatásában a felsőoktatási hallgatók lemorzsolódását és a programozói sikeresség pszichológiai aspektusait vizsgálta. Célja a hallgatók felsőoktatásban való megtartására vonatkozó kutatási eredmények és a tanácsadói eszközök együttes alkalmazása. Elkötelezett a fiatal felnőttek személyiségfejlesztésében és sikeres tanulmányi előmenetelének támogatásában.

Pszichológusaink:

Csizovszky Ferenc
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végezte Fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia specializáción.

Tanulmányai alatt, mint kortárs segítő önkénteskedett, angol és magyar nyelven – így belátást nyert a diákok mindennapi problémáiba.

Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a nemzetközi és magyar hallgatók ellátásáért felel.

Gogibedasvili Anna
diáktanácsadó pszichológus

szombathelyi campus

Okleveles pszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia specializáción.
Anna multikulturális háttere és 5 éves külföldi tartózkodása tapasztalatából első kézből tudja milyen kihívásokat jelenthet akár a lakóhelyváltoztatás, illetve bármilyen új környezetbe való beilleszkedés, így a DTK-n belül a szombathelyi campuson segíti és támogatja a magyar és a nemzetközi hallgatókat egyetemi életükben, tanulmányaik sikeres elvégzésében.

Mihály Albert
diáktanácsadó pszichológus


Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. Fő tevékenységi területe a DTK-ban az Informatikai Kar magyar hallgatóinak pszichológiai ellátása, a magyar képzés DTK kurzusainak szervezése, kurzustartása. Idegenvezető végzettségének köszönhetően városnéző hallgatói csoportokat is visz kollégái együttműködésével.

Murányi Irén Anna
tanácsadó szakpszichológus


Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzéssel rendelkezik, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Tevékenysége a DTK-ban az Informatika Kar dolgozóinak életvezetési- és krízis tanácsadása, valamint szupervízió biztosítása az itt dolgozó pszichológus kollégák részére.

Nagy Viktória
diáktanácsadó pszichológus


Viktória az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végzett Okleveles Pszichológusként, Tanácsadás- és Iskolapszichológia specializációval. Mester szakdolgozatában Karriermenedzsment tréning játékosításával foglalkozott és tanulmányai alatt a Szerencsejátékos Segélyvonalnál önkénteskedett.
Tanulmányai elvégzése után amerikai, izraeli és nemzetközi gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozott Amerikában és Ausztriában folytatott kutatási tevékenységet munkahelyi egészség és jóllét témában.
Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a nemzetközi hallgatók ellátásáért felel.

Pásztor-Nagy Anett
diáktanácsadó pszichológus


Pálya- és karriertanácsadó szakpszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Fő tevékenységi területe a DTK-ban az Informatikai Kar magyar hallgatóinak pszichológiai ellátása. Emellett a speciális szükségletű hallgatók kari koordinátori posztját is betölti.

Hattinger Lili
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végezte Klinikai- és Egészségpszichológia specializáción.

Tanulmányai alatt, az egyetemi diákszervezet keretein belül pszichológiai előadásokat szervezett, illetve különböző szervezeteknél önkénteskedve szerzett segítői tapasztalatot.

Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a nemzetközi és magyar hallgatók ellátásáért felel.

Makai Szilvia
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakirányú továbbképzéssel rendelkezik. Tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetemen, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Pécsi Tudományegyetemen folytatta. Diákévei alatt önkéntes egyetemi kortárs segítő volt. 

Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a nemzetközi és magyar hallgatókkal való munkából veszi ki a részét.

Szládovics Levente Gellért
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végezte Klinikai- és Egészségpszichológia specializáción.

Tanulmányai alatt középiskolásoknak és egyetemistáknak filmklubot vezetett, moderátori tapasztalatot szerzett. Idegenvezetői végzettségét kollégáival szervezett városnéző hallgatói csoportok vezetésével építi munkájába, továbbá túrákat szervez hallgatók számára A Budai-hegyekben. Outdoor Tréner jelölt, a kaland- és vadonterápiás megközelítés kedvelője.

Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a magyar és nemzetközi hallgatók ellátásáért felel.

Várnai-Ihász Julianna
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. Tanulmányai alatt, majd azt követően is egyetemi hallgatók támogatásával foglalkozott, különös tekintettel az online oktatás okozta speciális körülményekkel való megküzdésre.

A Diáktanácsadó munkatársaként jelenleg a nemzetközi és magyar hallgatókkal való munkában veszi ki részét.

Berta Fanni
diáktanácsadó pszichológus

Okleveles pszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. 

Tanulmányai alatt kutatási tevékenységekbe kapcsolódott be, valamint a diákok egyetemi programszervezésben segédkezett.  

Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként magyar és nemzetközi hallgatók ellátását végzi. 

Oktatóink

Dr. Nagy Gábor
oktató


Dr. Nagy Gábor az ELTE TTK-n alkalmazott matematikus szakon végzett. A Komputeralgebra Tanszék adjunktusaként a Diszkrét matematika és a Matematikai alapok tárgyak oktatásában vesz részt.
A DTK-n belül koordinálási feladatokat végez, a mentoroktatókkal és a seniorokkal tartja a kapcsolatot.

Sarmasági Pál
oktató


1991-ben végzett az ELTE TTK-n, fejlesztőként és üzemeltetőként is dolgozott az iparban.  Az ELTE IK PhD hallgatójaként Programozást oktat külföldi hallgatóknak.  Kutatási területe tehetségek keresése és a tehetséggondozás, részben a nagyvállalati kultúrában alkalmazott módszerek alkalmazásának lehetőségeit vizsgálja diákok körében.  A tehetséggondozás szervesen illeszkedik a DTK munkájához, így csatlakozott a csapathoz. 

Fényképek egy része by Nemes Zoltán

Tevékenységünket támogatja:

EFOP-3.4.3-16-2016-00011 – A felsőoktatás hozzáférhetőségének javítása, komplex fenntartható tanulástámogatási környezet kialakítása, az oktatás innovatív megújítása az ELTE telephelyein

EFOP3.4.3-16-2016-00022 – „QUALITAS” Minőségi felsőoktatás fejlesztés Sopronban, Szombathelyen és Tatán

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png