Takács Rita
diáktanácsadó pszichológus
a Diáktámogató Központ vezetője

Okleveles pszichológus, az ELTE PhD hallgatója, tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzéssel rendelkezik, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Az ELTE-IK Diáktanácsadó Központjának vezetője, mely pozícióban a DTK pszichológusainak koordinátora, szakmai vezetője, valamint a hallgatói lemorzsolódás megelőzésére dolgoz ki szakmai programokat. PhD kutatásában a felsőoktatási hallgatók lemorzsolódását és a programozói sikeresség pszichológiai aspektusait vizsgálja. Célja a hallgatók felsőoktatásban való megtartására vonatkozó kutatási eredmények és a tanácsadói eszközök együttes alkalmazása. Elkötelezett a fiatal felnőttek személyiségfejlesztésében és sikeres tanulmányi előmenetelének támogatásában.

Pszichológusaink:

Gogibedasvili Anna
diáktanácsadó pszichológus

szombathelyi campus

Okleveles pszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia specializáción.
Anna multikulturális háttere és 5 éves külföldi tartózkodása tapasztalatából első kézből tudja milyen kihívásokat jelenthet akár a lakóhelyváltoztatás, illetve bármilyen új környezetbe való beilleszkedés, így a DTK-n belül a szombathelyi campuson segíti és támogatja a magyar és a nemzetközi hallgatókat egyetemi életükben, tanulmányaik sikeres elvégzésében.

Mihály Albert
diáktanácsadó pszichológus


Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. Jelenleg az ELTE-PPK tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésén vesz részt. Fő tevékenységi területe a DTK-ban az Informatikai Kar magyar hallgatóinak pszichológiai ellátása. Idegenvezető végzettségének köszönhetően városnéző hallgatói csoportokat is visz kollégái együttműködésével.

Murányi Irén Anna
tanácsadó szakpszichológus


Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzéssel rendelkezik, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Tevékenysége a DTK-ban az Informatika Kar dolgozóinak életvezetési- és krízis tanácsadása, valamint szupervízió biztosítása az itt dolgozó pszichológus kollégák részére.

Nagy Viktória
diáktanácsadó pszichológus


Viktória az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végzett Okleveles Pszichológusként, Tanácsadás- és Iskolapszichológia specializációval. Mester szakdolgozatában Karriermenedzsment tréning játékosításával foglalkozott és tanulmányai alatt a Szerencsejátékos Segélyvonalnál önkénteskedett.
Tanulmányai elvégzése után amerikai, izraeli és nemzetközi gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozott Amerikában és Ausztriában folytatott kutatási tevékenységet munkahelyi egészség és jóllét témában.
Jelenleg a Diáktanácsadó munkatársaként a nemzetközi hallgatók ellátásáért felel Csikós Tamás kollégájával.

“The stumbler doesn’t build her life by being better than others, but by being better than she used to be. Those are the people we want to be.”
David Brooks 
The New York Times Opinion Section (2015.04.11.)

Pásztor-Nagy Anett
diáktanácsadó pszichológus


Pálya- és karriertanácsadó szakpszichológus, tanulmányait az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végezte. Fő tevékenységi területe a DTK-ban az Informatikai Kar magyar hallgatóinak pszichológiai ellátása. Emellett a speciális szükségletű hallgatók kari koordinátori posztját is betölti.

Oktatóink:

Gera Zoltán
oktató


Gera Zoltán ipari karrier után jött vissza kutatni, fejleszteni, tanítani az ELTE-re. Tapasztalata szerint az iparban tapasztalt problémák egy részére megoldást ott már késő találni, ha ebben a felsőoktatás nem vesz részt proaktívan. Mivel szívügye a diákok segítése, a rendszer javítása, csatlakoznia kellett a DTK-hoz.

Dr. Nagy Gábor
oktató


Dr. Nagy Gábor az ELTE TTK-n alkalmazott matematikus szakon végzett. A Komputeralgebra Tanszék adjunktusaként a Diszkrét matematika és a Matematikai alapok tárgyak oktatásában vesz részt.
A DTK-n belül koordinálási feladatokat végez, a mentoroktatókkal és a seniorokkal tartja a kapcsolatot.

Sarmasági Pál
oktató


1991-ben végzett az ELTE TTK-n, fejlesztőként és üzemeltetőként is dolgozott az iparban.  Az ELTE IK PhD hallgatójaként Programozást

oktat külföldi hallgatóknak.  Kutatási területe tehetségek keresése és a tehetséggondozás, részben a nagyvállalati kultúrában alkalmazott módszerek alkalmazásának lehetőségeit vizsgálja diákok körében.  A tehetséggondozás szervesen illeszkedik a DTK munkájához, így csatlakozott a csapathoz. 

Fényképek egy része by Nemes Zoltán

Tevékenységünket támogatja:

EFOP-3.4.3-16-2016-00011 – A felsőoktatás hozzáférhetőségének javítása, komplex fenntartható tanulástámogatási környezet kialakítása, az oktatás innovatív megújítása az ELTE telephelyein

EFOP3.4.3-16-2016-00022 – „QUALITAS” Minőségi felsőoktatás fejlesztés Sopronban, Szombathelyen és Tatán

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png