Kedves Elsőéves Hallgató!
  
 Az Informatikai Kar elsőéves hallgatói számára 2021. március 23-tól elérhető a Canvas Study Coach funkciója. Ennek a rendszernek Te, mint hallgató vagy a középpontjában, így számodra is értékes visszajelzést nyújt majd a rendszer, hogy sikeresen nyomon követhesd saját haladásod a szemeszter folyamán. A Study Coach célja, hogy segítse a mentoroktatókat és a diáktanácsadókat, hogy a lehető legjobban tudjanak támogatni tanulmányi előmeneteledben az első egyetemi éved során.

A Study Coach-ot a Canvas menüpontjai között találod. A Study Coach-ot megnyitva színes trendeket találsz, melyeket a Canvasban beadott feladataidból számol ki a rendszer. A trendek mutatják, hogy az elmúlt héten milyen arányban sikerült beadnod a faladataidat határidőre. A kezdőlapodon egy általános trendet látsz, melyet a Study Coach az összes kurzusod alapján mutat, viszont ha kíváncsi vagy, kurzusonként is rá tudsz keresni trendjeidre.

A trendeket mentoroktatóid (mint coach-ok) és a diáktanácsadók is látják, ez abban segít téged, hogy mentoroktatód időben tudjon segítséget nyújtani, ha egyes tárgyak nehezebben mennek. Így a csoportórákon kívül a Study Coach-ban is üzenhettek egymásnak a mentoroktatóddal, illetve a diáktanácsadókkal is közvetlenül kapcsolatba léphetsz.

Részletes, képekkel ellátott leírást a Study Coach-ról ezen a linken találsz: https://dtk.elte.hu/canvas-study-coach/canvas-study-coach-funkciok-leirasa/

Ha időközben kérdésed van, vagy problémát tapasztalsz a Study Coach működésével kapcsolatban írj a dtk@dtk.elte.hu email címre.

A Diáktámogató Központ tagjai és a Mentoroktatók