Szeretnéd felsőbbéves tapasztalataidat megosztani gólyákkal?

Szeretnél segíteni nekik belerázódni az egyetemi életbe?

Szeretnél tapasztalatot szerezni csoportvezetőként, és bővíteni a CV-det?

Akkor jelentkezz a 2022/2023-as őszi félév Egyetemi alapozó és tanulásmódszertan kurzus (BSc) ill. a Pályaszocializáció és tanulásmódszertan kurzus (FSZ) seniorjának!  

Mit jelent seniornak lenni?

Az ősszel induló csoportórákon* egy kari mentoroktató mellett segíteni a gólyákat beilleszkedni az egyetemi életbe. Az új egyetemistáknak nagy segítség ilyenkor egy felsőbbéves kortárs, aki segíteni tud a felmerülő kérdésekben és megosztja velük eddigi tapasztalatait.
Az ősztől résztvevő seniorok is demonstrátori szerződést kapnak, hogy mint fiatalon bevont hallgató, a lehető legtöbbet profitálhass az extra feladatvállalásoddal.

*hetente 45 perc órarendedhez passzoló időben  

Hogyan lehetsz senior?

Ahhoz, hogy senior legyél, jelentkezz 2022. április 2026-ig az

űrlap kitöltésével,

melyhez egy motivációs levél vagy egy motivációs videó elkészítése is párosul – a levél az űrlap végén megírható, a videót a dtk@dtk.elte.hu címre várjuk április 20-ig! A motivációs anyagban kérünk, hogy röviden fogalmazd meg, miért szeretnél senior lenni, mit remélsz a magad számára a részvételtől!

A jelentkezés után a következő alkalmak a senior képzés részei:
1. 2022. április 28. csütörtök 16-19 óra között egy személyes, ismerkedő alkalom, ahol megismerkedhetünk és a motivációidról, a senior szerepről beszélgethetünk.
2. A Kar által finanszírozott senior elutazás (péntek-szombat, záró napként opcionálisan választható vasárnap – pontos időpont később), melyen a senior társaiddal való mélyebb ismerkedés mellett tréning keretében olyan képességeidet fejlesztheted, amik a csoportvezetéshez szükségesek lehetnek.
A képzés végén nem lesz vizsga, a részvételedhez kötjük az alkalmasságot, ezért megjelenésedre feltétlenül számítunk!

Mit nyerhetsz rajta?

  • Munkahelyen (cégben vezetőként, csapatban dolgozva) jól hasznosítható gyakorlati tapasztalat!
  • Része lehetsz a gólyák segítésének az egyetemen!
  • Új embereket ismerhetsz meg, építheted (szakmai) kapcsolataidat!
  • Önéletrajzban is feltüntetheted!
  • Ösztöndíjat kapsz!

Senior toborzás 2022.