Szeretnéd felsőbbéves tapasztalataidat megosztani gólyákkal? Segíteni nekik belerázódni az egyetemi életbe? Esetleg tapasztalatot szerezni csoportvezetőként? Bővíteni a cv-det?

Akkor jelentkezz ezen a linken seniornak a 2020/2021-es őszi félév egyetemi alapozó órájára!  

Mit jelent seniornak lenni?

Az ősszel induló órákon* a mentoroktató mellett/segítségével segíteni a gólyákat beilleszkedni az egyetemi életbe. Az új egyetemistáknak nagy segítség ilyenkor egy felsőbbéves kortárs, aki segíteni tud a felmerülő kérdésekben és megosztja velük eddigi tapasztalatait.
Az ősztől résztvevő seniorok is demonstrátori szerződést kapnak, hogy mint fiatalon bevont hallgató, a lehető legtöbbet profitálhass az extra feladatvállalásoddal.
*hetente 45 perc órarendedhez passzoló időben  

Hogyan lehetsz senior?

Ahhoz, hogy senior legyél a fentebb is említett linken kell leadnod a jelentkezésed, melyhez egy motivációs levél leírása is párosul. Ebben kérünk, hogy röviden írd le, miért szeretnél senior lenni, mit remélsz a magad számára a részvételtől.
A jelentkezés után – jelen helyzethez alkalmazkodva 😉 – egy online beszélgetésre hívunk, ahol a motivációidról, a seniorságról beszélgetünk. A későbbiek során pedig egy tréning keretében olyan képességeidet fejlesztheted, amik a csoportvezetéshez szükségesek lehetnek.
A képzés végén nem lesz vizsga, csupán a részvételedhez kötjük az alkalmasságot.  

Mit nyerhetsz rajta?

Elsősorban a későbbiekben (cégben vezetőként, csapatban dolgozva) jól hasznosítható gyakorlati tapasztalatot, illetve része lehetsz a gólyák segítésének az egyetemen, s új embereket ismerhetsz meg ezáltal. Természetesen minden demonstrátorsághoz kapcsolódó előny ide is tartozik: önéletrajzban is feltüntethető gyakorlati tapasztalat, ösztöndíj.

Legyél Te is senior!