Informatika Bsc-n tanulsz és szeretnéd tovább mélyíteni ismereteidet az informatika speciálisabb területein?

Szeretnéd a jövőben tágítani a lehetőségeid körét az informatikai pályán belül?

Akadémiai pályára készülsz vagy érdekel a kutatás-fejlesztés?

Szeretnél mesterképzésre jelentkezni, de még bizonytalan vagy, hogy melyik szakirányt válaszd?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, megtekintheted a mesterképzési szakokról készült tájékoztató videókat, amelyeken keresztül részletesebben megismerheted az ELTE IK mesterképzési kínálatát és az abban rejlő lehetőségeket!

A VIDEÓK ELÉRHETŐEK ITT!

Továbbá szeretettel várunk a Mesterképzés Választó Fórumon, amely 2023. november 24-én, 14 órától, személyesen kerül megrendezésre. Az eseményen kerekasztal beszélgetésre kerül sor a Kar vezetősége, Msc szakfelelősök, illetve mesterképzés hallgatói, valamint ipari partner részvételével, s választ kaphattok arra is, hogy mivel ad többet a mesterképzés az alapképzésnél, s hogy térülhet meg a mesterképzés a munkaerőpiaci szempontokat is figyelembe véve.


HELYSZÍN: 1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/c, Déli épület, Mogyoródi József terem (0-822)


Amennyiben regisztrálsz a fórumra 2023. november 23. 9:00-ig, részt vehetsz egy játékban, melynek során értékes nyereményeket sorsolunk ki az előzetesen jelentkezők és a fórumon résztvevők között!

REGISZTRÁLJ ITT!

A regisztráció során megadott adatok kezelése önkéntes hozzájáruláson alapszik. Név és e-mail cím felvétele kapcsolattartási céllal történik, az intézmény és képzési szinté pedig az esemény iránti érdeklődés felmérésére.
Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott adatokat az esemény lezárását követő legfeljebb 1 hét múlva töröljük, további célra nem használjuk fel, harmadik fél részére nem kerülnek átadásra.


FACEBOOK ESEMÉNY

REGISZTRÁCIÓ
Mesterképzés Választó Fórum 2023