Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban a 2022. október 25-én az ELTE IK mesterképzéseit bemutató Mesterképzés Választó Fórumunk után közzétett információkat találtok a mesterképzésekhez kapcsolódóan.

Javasoljuk további képzésekről információnak a tavalyi fórumunkról készített összefoglalót, valamint az ott összegyűjtött kérdés-válasz blokkot: https://dtk.elte.hu/msc-valaszto-forum-videok-es-qa/

Kerekasztalbeszélgetés

A kerekasztalbeszélgetéséről készült felvétel az alábbi linken található – a későbbiekben angol felirattal kerül ellátásra:
https://bbb.nc.elte.hu/playback/presentation/2.3/9d83480cf3f56efa85df93dceff1c7835e113e13-1666877242343


Képzések videói

A Fórumról mondták

“Számomra azért volt hasznos a fórum, mert egyrészt olyan bemutatkozó információk is elhangzottak, amelyek a honlapon nincsenek kiemelve, emellett nagyon hasznos volt, hogy tudtam kérdezni közvetlenül a szakirány felelőstől. Ennek köszönhetően sokkal tisztább képet tudtam alkotni, hogy mi vár rám adott szakirányt választva.

Ennek egy része miatt jó lett volna, ha ezzel a lehetőséggel korábban találkozom, hiszen mint kiderült, a kinézett szakon vannak olyan tárgyak, amelyek már BSc alatt elvégezhetőek, így kicsit meggyorsítva a tanulmányi előrehaladást. Persze ez nem von le a fórum értékéből, sőt!

Alapvetően engem egy konkrét szakirány érdekelt kiemelten, de ennek ellenére érdekes volt látni, hogy még ha idegen nyelven is, de mennyi másik irányba lehet tovább fejlődni itt, az ELTÉ-n.

Minden szakirány egy rövid ismertető szövegnél jóval alaposabban tudta bemutatni, hogy miről is szól, mindezt egy összeszedett, rendezett formátumban, könnyen elérhetően. Szerintem ez fontos lehet annak, aki tovább szeretne tanulni, de annak is aki bizonytalan és még nem döntött.”

Rimoczi Loránd, ELTE IK – programtervező informatikus Bsc hallgató

MSc Választó Fórum 2022 – videók