Szeretettel hívunk az Önismeret Videójátékokon Keresztül címet viselő Workshopunkra, melyet május 15-én (hétfőn) 16:00-19:00 között tartunk, az ELTE Lágymányosi Campusának Déli épületében, a 2.402-es teremben.

A videójátékok különböző elemeihez, így a játékmechanikai megoldásokhoz, történetmeséléshez, vagy épp a közösségi élményhez való viszonyunk önismereti eszközként is szolgálhat, ha időt és teret adunk a velük kapcsolatos tapasztalataink tudatosításának, azokra való reflexióink átbeszélésének. 
A workshopunk célja, hogy a játékokbeli preferenciáinkat, hozzáállásunkat, viselkedéseinket interaktív feladatokon keresztül és struktúrált beszélgetés keretei között vizsgáljuk, s ne csupán feltegyünk, de igyekezzük meg is válaszolni olyan kérdéseket mint: Min játszom és mit árul ez el rólam?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁLJ ITT

Amennyiben jelentkezel a workshopra, kérünk rá, hogy töltsd ki a “Gamers Motivation Profile” kérdőívet, amit egy gyors regisztrációt követően tudsz következő linken megtenni: https://apps.quanticfoundry.com/
(a kérdőív kitöltése kb. negyed órát vesz igénybe) 
Kérjük, hogy hozd magaddal a kitöltésed eredményét, ugyanis a workshop alatt az egyik feladat során majd szükségünk lesz rá! 😉 

Önismeret Videójátékokon Keresztül – Workshop